Nākamgad sāksies lidojumi uz Ameriku tikai par 99 mārciņām (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikas austrumu krasts ir tikai īsa lidojuma attālumā pāri visam okeānam, taču augstās lidmašīnas biļešu cenas daudzus britus attur no šā ceļojuma, raksta «Anglo Baltic News».

Tomēr Islandes aviolīnija «WOW» ir izveidojusi lidojumus no Londonas uz Bostonu vai Vašingtonu, un šie lidojumi maksā tikai 99 mārciņas. Šī cena, kas šķiet pārāk laba, lai būtu patiesa, sevī ietver arī nodokļus. Zemo cenu aviokompānija šos lētos lidojumus uz Ameriku sāks nākamajā gadā. Pasažieri var ceļot no Londonas Gatvikas lidostas uz Bostonas Loganas starptautisko lidostu, kā arī Baltimoras/Vašingtonas starptautisko Turguda Maršala lidostu, sākot ar 4.jūniju.

Pārsēšanās un dažas papildu izmaksas

Tomēr jāatzīmē, ka šie nav tiešie lidojumi. Cilvēkiem būs nepieciešams pārsēsties citā lidmašīnā Keflavikas Starptautiskajā lidostā, kas atrodas Islandes galvaspilsētā Reikjavīkā. Pasažieriem nāksies maksāt arī papildu maksu par biļetes rezervēšanu, kas ir 8,98 mārciņas, kā arī 39 mārciņas par somu.

Līdz ar to minimālā biļetes cena ir 146,98 mārciņas.

Lidojumi no Reikjavīkas uz ASV tiks veikti, izmantojot «Airbus A321» lidmašīnu. Tikmēr «WOW» piederošā «Airbus A320» lidmašīna pasažierus nogādās no Londonas uz Islandi. Aviokompānija «WOW» tika izveidota 2011.gada novembrī, un tā savu pirmo lidojumu veica 2012.gada 31.maijā, kad pasažieri tika nogādāti Parīzē. 2014.gada sākumā tika sākti lidojumi arī uz Londonu.

Anglo Baltic News

Lidojumi uz Bostonu notiks piecas reizes nedēļā, uz Vašingtonu – četras. Skuli Mogensens, «WOW» izpilddirektors, teica: «Šis ir tikai sākums mūsu plānam veikt reformas starptautisko lidojumu nozarē. Mēs vēlamies sniegt iespējas tiem pasažieriem, kuri šos lidojumus nevar atļauties.» «Zemo cenu aviokompānijas izmisīgi vēlas pasažieriem piedāvāt lētus lidojumus uz Ziemeļameriku. Es esmu priecīgs, ka mēs esam pirmie, kuriem tas ir izdevies. Ņemot vērā lidojuma cenu, nav šaubu, ka mūsu konkurenti pārskatīs savus plānus.»

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu