Ziemas sezonā no Rīgas būs iespējams aizlidot uz 66 galamērķiem (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ziemas sezonā no starptautiskās lidostas «Rīga» būs iespējams doties uz 66 galamērķiem, aģentūrai BNS pavēstīja lidostas Komunikācijas vienības vadītāja Sarmīte Rinmane.

Viņa atzīmēja, ka ziemas sezonā lidojumus no starptautiskās lidostas «Rīga» nodrošinās 16 aviopārvadātāji – «airBaltic», «Aeroflot», «Austrian Airlines Group», «Belavia», «Brussels Airlines», «Finnair», «LOT», «Lufthansa», «Norwegian», «Uzbekistan Airways», «Ryanair», «Transaero», «Turkish Airlines», «Onur Air», «Wizz Air» un «Smartlynx».

Tostarp no «Brussels Airlines» lidojumus no lidostas «Rīga» uz Briseli sāks 26.oktobrī, nodrošinot sešus reisus nedēļā.

Rinmane informēja, ka no 26.oktobra aviokompānija «Ryanair» atsāks lidojumus uz Bredfordu (Līdsu) un Briseli (Šarleruā), no 28.oktobra sāks reisus uz Ķelni Vācijā, bet no 1.novembra aviokompānija veiks lidojumus uz Glāzgovas starptautisko lidostu (iepriekš lidojumi tika veikti uz Glāzgovas Prestvikas lidostu).

Savukārt «airBaltic» no 30.oktobra palielinās lidojumu skaitu Maskavas virzienā – papildus reisiem uz Šeremetjeva un Domodedovas lidostu tiks nodrošināti lidojumi arī uz Vnukova lidostu, bet no no 13.decembra «airBaltic» nodrošinās lidojumus reizi nedēļā uz Popradu Slovākijā.

Rinmane piebilda, ka arī šajā ziemas sezonā «Austrian Airlines» sadarbībā ar tūroperatoru «Tez Tour» veiks čarterlidojumus uz Insbruku, Austrijā. Reisi tiks nodrošināti ar «Airbus A319» tipa gaisa kuģi, kas būs ietilpīgāks nekā iepriekšējās sezonās.

Starptautiskā lidosta «Rīga» ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu