Valsts administrācijas skola kafijas paužu nodrošināšanai tērēs teju 42 000 eiro (43)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Valsts administrācijas skola kafijas paužu nodrošināšanai plāno tērēt 41 999 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Līgums par pakalpojumu tikt slēgts ar uzņēmumu SIA «MISE.VK», kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu. Šis pats uzņēmums apkalpo arī Saeimas un Ministru kabineta ēdnīcas.

Iepirkuma konkursa nolikumā noteikts, ka

līguma darbības laikā jānoorganizē līdz 3000 kafijas pauzēm.

Turklāt ir jāparedz iespēja, ka kafijas pauzes tiek organizētas vienlaicīgi vairākām mācību grupām ar dažādu personu skaitu, kur maksimālais personu skaits ir 400.

Nolikumā arī bija noteikts, ka neparedzētos gadījumos jābūt iespējai noorganizēt kafijas pauzi vismaz trīs stundu laikā no pasūtījuma saņemšanas brīža.

Kafijas pauzēs paredzēts iekļaut kafiju, pienu, tēju, uzkodu maizītes, pīrādziņus ar gaļu, smalkmaizītes, augļus un dārzeņus, dažādas sāļās uzkodas un kūciņas.

Valsts administrācijas skola ir lielākais mācību centrs ierēdņiem un valsts pārvaldes darbiniekiem Latvijā. Tās uzdevums ir attīstīt un nodrošināt kvalitatīvu mācību un konsultāciju piedāvājumu, kas vērsts uz valsts pārvaldē un pašvaldībās nodarbināto aktuālajām un nākotnes vajadzībām.

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu