«Baltic Sotheby's» augustā un septembrī darījumi par 8,5 miljoniem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Ekskluzīvo nekustamo īpašumu kompānija «Baltic Sotheby's International Realty» augustā un septembrī veikusi darījumus par 8,5 miljoniem eiro, informē uzņēmumā.

Viena no tendencēm, kas patlaban vērojama nekustamo īpašumu tirgū, ir atjaunojies pieprasījums pēc remontējamām ēkām Rīgā, kas ilgu laiku stāvējušas tukšas, norāda «Baltic Sotheby's International Realty» valdes locekle Ilze Mazurenko.

«Investori patlaban samērā aktīvi interesējas par īpašumiem klusajā centrā un citur pilsētā, vienīgais ierobežojošais faktors ir pašreizējo īpašnieku noteiktā neadekvāti augstā cena. Veidojas paradoksāla situācija - īpašniekiem pašiem nav līdzekļu un arī intereses kaut ko attīstīt, taču pārdošanas cena tiek saglabāta ļoti augsta,» sacīja Mazurenko.

Tomēr šis segments ir sakustējies, par to liecina «Baltic Sotheby's International Realty» darījumi augustā un septembrī. Par gandrīz pieciem miljoniem eiro ir izdevies realizēt divus namus pretī Nacionālajam teātrim (Zigfrīda Meierovica ielā 2 un Jēkaba ielā 30), kā arī par 3,65 miljoniem eiro pārdotas ēkas Lāčplēša ielā 11/13, tur nākotnē plānots izbūvēt kvartālu ar augsta līmeņa apartamentiem.

«Baltic Sotheby’s International Realty» kopš 2010.gada aktīvi darbojas nekustamo īpašumu tirgū Baltijas valstīs un ir oficiālais starptautiskās kompānijas «Sotheby’s International Realty» pārstāvis. Uzņēmums piedāvā lielisku nekustamā īpašuma izvēli visā pasaulē, augsta līmeņa apkalpošanu, individuālu pieeju katram klientam, starptautiskās datubāzes un efektīvus pārdošanas rīkus. «Baltic Sotheby’s International Realty» biroji atrodas Rīgā, Jūrmalā, Tallinā un Viļņā.

«Sotheby’s International Realty» pārstāvēts 54 valstīs visā pasaulē, iesaistot vairāk kā 15 000 neatkarīgu tirdzniecības partneru, kuri strādā 700 birojos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu