Notiks konference «Starptautiskās investīcijas nekustamajā īpašumā Latvijā 2014»

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2014. gada 30. oktobrī viesnīcas Radisson Blu Latvija konferenču zālē norisināsies ikgadējā konference «Starptautiskās investīcijas nekustamajā īpašumā Latvijā 2014».

Jau trešo gadu pēc kārtas konferencē piedalīsies Latvijas un Baltijas līmeņa vadošie nekustamā īpašuma speciālisti, nozares eksperti, kā arī investori, kas dalīsies savā pieredzē par nekustamā īpašuma tendencēm un aktualitātēm nākotnē.

Konferences programma veidota trīs sesijās. Pirmajā blokā tiks apskatītas globālās tendences no investīciju un ekonomikas attīstības skatupunkta, bet otrajā sesijā savā pieredzē dalīsies aktīvi investori. Notiks arī banku pārstāvju un nozares ekspertu diskusija par to,kādi ir izaicinājumi, lai investētu Latvijā un Baltijā kopumā. Savukārt trešajā sesijā tiks skartas vairākas aktuālas tēmas proti,kādēļ izvēlēties investēt un veidot biznesu Latvijā, Baltijā, kā arī kāda ir reāla pieredze ārpakalpojumu centru izveidē Austrumeiropā, tai skaitā Latvijā.

Konferenci organizē pilna servisa pasākumu organizēšanas uzņēmums IDEA HOUSE events sadarbībā ar starptautisko nekustamā īpašuma konsultantu kompāniju Colliers International un pasākuma galvenajiem partneriem ABLV Banku A/S, SEB Banku un vienu no vadošajiem advokātu birojiem SORAINEN, kā arī attīstītājs HANNER.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu