Latvijā plāno attīstīt Ukrainā radīto itāļu picēriju «Pizza Ovale»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijā plānots attīstīt Ukrainā izveidoto picēriju tīklu «Pizza Ovale», pastāstīja jaundibinātā uzņēmuma SIA «Ovale Baltic» līdzīpašnieks Kārlis Priedītis.

Viņš norāda, ka jaunā picērija Rīgā varētu tikt izveidota un atklāta līdz šī gada beigām. Sīkāku informāciju Priedītis patlaban vēl nevēlas izpaust.

Priedītis atzīmē, ka iecere attīstīt Latvijā Ukrainā radīto itāļu picēriju tīklu radusies pēc tam, kad viņš iepazinies ar Ukrainas uzņēmēju Olekseju Polkovski, kurš ir arī nesen dibinātā «Ovale Baltic» kontrolpaketes īpašnieks.

«Iepazināmies pirms kāda laika. Saistībā ar situāciju Ukrainā, kur patlaban biznesa vides attīstība ir grūti prognozējama, runājot ar Polkovski, sapratām, ka viņa radīto biznesu Ukrainā varētu turpināt attīstīt Latvijā. Taču tas nenozīmē, ka viņš apturēs Ukrainā iesākto biznesu. Būtībā iecere ir attīstīt to tālāk Latvijā,» stāsta Priedītis.

Ukrainā darbojas 50 «Pizza Ovale» picērijas, tai skaitā uzņēmumam ir picērijas arī Luhanskā un Doņeckā.

Pēc Priedīša domām, Latvijas ēdināšanas biznesā vēl ir iespēja piedāvāt kaut ko jaunu. «Uzskatām, ka tradicionālā itāļu stila picērija ar savu īpašo virtuves piedāvājumu - itāļu picu un dažādām pastām - varētu būt labs piedāvājums vietējā ēdienu biznesa dažādošanai,» norāda uzņēmējs.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «Ovale Baltic» dibināta šī gada 15.septembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 39 000 eiro. «Ovale Baltic» īpašnieki ir Polkovskis (90%), Andrejs Tulišs (5%) un Priedītis (5%).

Priedītim pilnībā pieder ēdināšanas uzņēmums SIA «The Donuts», kas dibināts 2012.gada augustā un pārvalda virtuļu bāru «ZeDonats». Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2859 eiro, liecina «Firmas.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu