«airBaltic» vienojas par sadarbību ar «British Airways»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» noslēgusi vienošanos par sadarbības lidojumiem ar Lielbritānijas aviosabiedrību «British Airways», informēja lidsabiedrībā.

«airBaltic» izpilddirektors Martins Gauss skaidro, ka Rīga-Londona ir populārākais starppilsētu maršruts ceļotājiem, kuri sāk vai noslēdz savu ceļojumu Baltijas reģionā. «Mēs esam priecīgi pievienot Lielbritānijas lielāko starptautisko aviokompāniju un vienu no pasaulē vadošajiem «premium» pārvadātājiem «British Airways» mūsu pieaugošajai sadarbības lidojumu partneru grupai un kopīgi apkalpot pasažierus noslogotajā Rīga-Londona tirgū,» norāda Gauss.

«British Airways» priekšsēdētājs Kīts Viljams savukārt uzsver, ka ar nepacietību gaida, kad lidsabiedrība varēs uzsākt sadarbību ar «airBaltic», lai plašākai sabiedrībai varētu piedāvāt iespēju apskatīt Latviju.

Partnerattiecības ar «British Airways» nodrošinās «airBaltic» pasažieriem iespēju sasniegt papildu galamērķus, kas tiek piedāvāti no Londonas Getvikas lidostas, turklāt «British Airways» pasažieriem no jebkuras vietas pasaulē būs labāka piekļuve Rīgai, skaidro lidsabiedrībā «airBaltic».

«British Airways» kopīgi ar kopuzņēmumiem, sadarbības lidojumu un franšīzu partneriem veic lidojumus uz vairāk nekā 70 valstīm. «British Airways» gadā pārvadā gandrīz 40 miljonus pasažieru un veic lidojumus ar vairāk nekā 280 lidmašīnām.

«airBaltic» ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju. «airBaltic» flotē ir 25 lidmašīnas: piecas «Boeing 737-500», astoņas «Boeing 737-300» un 12 «Bombardier Q400 NextGen». «airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu