Valdība ārkārtas sēdē ceturtdien lems par iespējamām papildu sankcijām pret Krieviju (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Valdība ceturtdien, 4.septembrī, ārkārtas sēdē plāno lemt, vai atbalstīs Eiropas Komisijas (EK) sagatavoto piedāvājumu saistībā ar iespējamām tālākām sankcijām pret Krieviju, otrdien žurnālistiem pēc valdības sēdes sacīja Ministru prezidente Laimdota Straujuma.

Viņa norādīja, ka visas Eiropas Savienības valstis ir saņēmušas EK piedāvājumu saistībā ar iespējamām tālākām sankcijām pret Krieviju, un valdība ceturtdien ārkārtas sēdē lems, vai atbalstīt to, vai arī piedāvat grozījumus.

Jau vēstīts, ka sestdien, 30.augustā, notikušajā Eiropadomē Eiropas Savienības (ES) valstu un valdību vadītāji uzdeva EK izstrādāt priekšlikumus tālākām sankcijām pret Krieviju, ņemot vērā nopietno situācijas eskalāciju Ukrainā. Tāpat tiks papildināts to fizisko un juridisko personu loks, kurām tiek piemēroti dažādi ierobežojumi saistībā ar viņu iesaisti situācijas destabilizēšanā Ukrainas Austrumos.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu