Arī valdību aicina izvēlēties Latvijas preces un produktus (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šodien Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš valdības vadītājai Laimdotai Straujumai pasniedza kampaņas «Latvijas labums» grozu, aicinot valdības pārstāvjus ikdienā izvēlēties Latvijā ražotus produktus un preces.

Endziņš, uzrunājot ministrus, atzina, ka kampaņas «Latvijas labums» nosaukumā minētais vārds «labums» ir uztverams ar divām nozīmēm. Pirmkārt, tas norāda uz to, cik labi ir Latvijā ražoti produkti un preces. Otrkārt, Latvijas preču un produktu izvēle nāk par labu Latvijai.

Tāpat Endziņš pauda pārliecību, ka kampaņa «Latvijas labums» nav viena gada iniciatīva, bet gan divu, trīs un vairāku gadu.

Straujuma pateicās kampaņas iniciatoriem.

Jau ziņots, ka LTRK sadarbībā ar reklāmas aģentūru «DDB Latvia» un vairāku nozaru asociācijām šodien sākusi ilgtermiņa kampaņu «Latvijas labums», aicinot iedzīvotājus veicināt valsts ekonomiku, iegādājoties Latvijā ražotus produktus un preces.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu