TAVA sadarbībā ar Latvijas Radio popularizēs vietējo tūrismu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) noslēgusi vienošanos ar Latvijas Radio par vietējā tūrisma popularizēšanas raidījumu ciklu 1.kanālā (LR1). Pirmā pārraide būs dzirdama nākamnedēļ, 13.septembrī, informēja TAVA sabiedrisko attiecību speciāliste Inta Briede.

Kopumā paredzēti četri raidījumi ar nosaukumu «Brīvdienu ceļojums».

Noslēgtā vienošanās paredz gandrīz stundu garas tiešraides no visiem četriem Latvijas kultūrvēsturiskajiem novadiem, lai, raidījuma redaktores Loretas Bērziņas vārdiem runājot, «tiktos ar turienes ļaudīm un atrastu katra novada īpašo noskaņu».

Tiešraižu vadītāji 13.septembrī dosies uz Cēsīm, 27.septembrī - uz Tērveti, 11.oktobrī - uz Rucavu, bet 25.oktobrī - uz Ludzu. Katrā novadā klausītājus gaidīs tikšanās ar talantīgiem cilvēkiem, tiks stāstīts par mazāk zināmiem, bet apmeklējuma vērtiem tūrisma objektiem.

TAVA direktors Armands Slokenbergs cer, ka raidījums iedvesmos arī klausītājus doties ceļā un gūt jaunus iespaidus.

Raidījumi sāksies plkst.13.05, pēc tiešraides tos varēs noklausīties arī LR1 raidījumu arhīvā un TAVA mājaslapā «tava.gov.lv».

Pārraides tiks īstenotas par 3804 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu