Pagājušajā nedēļā lielāko ķīlu devis «Dobeles dzirnavnieks»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā lielāko ķīlu devis graudu pārstrādes uzņēmums AS «Dobeles dzirnavnieks», informēja Uzņēmumu reģistrā (UR).

AS «Swedbank» no uzņēmuma ņēmusi ķīlu 66,97 miljonu eiro apmērā.

Savukārt vairākas ķīlas pagājušajā nedēļā devusi Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība «Latraps». Sabiedrība devusi vairākas ķīlas AS «Nordea Bank AB» - 42,9 miljonu eiro, 7,8 miljonu eiro un 7,79 miljonu eiro apmērā. Savukārt 21 miljonu eiro vērtu ķīlu «Latraps» devusi SIA «Nordea Finance Latvia».

AS «Rietumu Banka» pagājušajā nedēļā no «Aktsiaselts Mangelbert Agro» ņēmusi ķīlu 17,2 miljonu eiro apmērā, AS «ABLV Bank» no SIA «JD15» un SIA «LNK» ņēmusi ķīlas katru 16,2 miljonu eiro vērtībā.

Pagājušajā nedēļā tika reģistrētas 66 komercķīlas, bet 116 tika dzēstas.

Reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 188 miljardi eiro, no kuriem ir spēkā komercķīlas ar kopējo maksimālo prasījuma summu 125 miljardi eiro. Dzēsto reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 63 miljardi eiro.

Pagājušajā nedēļā visvairāk komercķīlu - 18 - ņēmusi «Nordea Bank AB» par kopējo summu 121,32 miljoni eiro. Tai seko VAS «Latvijas Attīstības finanšu institūcija Altum» ar 11 komercķīlām 146 902 eiro, «Swedbank» ar astoņām komercķīlām par 70,34 miljonu eiro, AS «Citadele banka» ar septiņām komercķīlām 4,48 miljonu eiro un AS «SEB banka» ar trim komercķīlām 480 751 eiro vērtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu