Straujuma: Dombrovskim būs amats finanšu un ekonomikas sektorā (9)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Bijušam Latvijas premjeram un eirokomisāra kandidātam Valdim Dombrovskim būs amats finanšu un ekonomikas sektorā, intervijā LTV raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja Ministru prezidente Laimdota Straujuma.

Straujuma norādīja, ka tikusies ar Eiropas Komisijas (EK) prezidentu Žanu Klodu Junkeru, kurš viņai apstiprinājis, ka Dombrovskim tiks piešķirts «viņa spējām pienācīgs amats». «Junkers paziņos amatus 8.septembrī. Es nevaru pirms Junkera atklāt to, ko viņš man teica - kādu amatu piedāvās Dombrovskim,» atzina premjere.

Vienlaikus Straujuma atzina, ka tas būs cienījams amats finanšu un ekonomikas sektorā. «Vēl ir jāgaida nedēļa un jādomā, ka lielas izmaiņas šajā nedēļā nebūs,» sacīja premjere.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka Eiropas Savienības (ES) prezidents Hermans van Rompejs sestdien mikroemuāru vietnē «Twitter» paziņoja par Itālijas ārlietu ministres Federikas Mogerini iecelšanu ES augstās pārstāves ārējās un drošības politikas jautājumos, kā arī par Polijas premjers Donalda Tuska ievēlēšanu ES prezidenta amatā.

Kā viens no iespējamiem kandidātiem uz Eiropadomes prezidenta amatu iepriekš ticis minēts arī Latvijas ekspremjers un Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Valdis Dombrovskis .

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu