«Wizz Air» uzsāk lidojumus no Rīgas uz Dortmundi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zemo izmaksu aviosabiedrība «Wizz Air» uzsākusi lidojumus no starptautiskās lidostas «Rīga» uz Dortmundi Vācijā, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja lidostā.

Lidojumi tiks veikti trešdienās un svētdienās ar gaisa kuģi «Airbus 320». Par godu jaunā reisa atklāšanai pasažieriem bija pagatavota īpaša kūka ar degunradzi, kas ir Dortmundes koncertzāles simbols.

Kā ziņots, augusta sākumā «Wizz Air» paziņoja par turpmāko paplašināšanos Rīgā - aviokompānija izvietos Rīgas lidostā jau otro, turklāt jaunu, gaisa kuģi «Airbus A320» un piedāvās lidojumus uz Lībeku, Stavangeru un Liverpūli.

Jaunie galamērķi tiks piedāvāti no 2015.gada 22.aprīļa, un lidojumi notiks divreiz nedēļā. 2015.gada vasaras sezonā aviokompānija ir arī palielinājusi reisu skaitu dažos savos populārākajos maršrutos. No jau minētā 22.aprīļa lidojumi uz Londonu (Lūtonu) notiks 11 reižu nedēļā, bet uz Donkasteru Šefīldu - trīs reizes nedēļā.

Ar šiem trim jaunajiem pakalpojumiem «Wizz Air» no Rīgas tagad piedāvā kopumā 11 maršrutus uz sešām valstīm.

Pagājušajā gadā «Wizz Air» no Rīgas pārvadāja 230 000 pasažieru.

«Wizz Air» pārvalda 18 bāzēs izvietotu 53 lidmašīnu «Airbus A320» gaisa floti un piedāvā 300 lidojumu maršrutu, savienojot 99 galamērķus 36 valstīs. Pagājušajā finanšu gadā, kas beidzās šā gada marta beigās, «Wizz Air» pārvadāja 13,9 miljonus pasažieru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu