Krievijas banka līdz ar kredītiem aizdod kaķus (2)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas banka «Sberbank» līdz ar hipotekāro kredītu piedāvā aizdot kaķi, kas saskaņā ar ticējumu nesīs saimniekiem laimi jaunajā mājoklī.

Krievijas lielākais aizdevējs «Sberbank» uzsācis akciju, kurā 30 hipotekāro kredītu ņēmējiem ļaus izvēlēties no desmit kaķiem. To vidū ir gan bezspalvainais sfinkss Kuzja, gan Siāmas kaķene Iriška, gan arī vairāk bezšķirnes kaķi.

Saskaņā ar krievu tradīciju, ja kaķis pirmais ieiet pa jauna mājokļa durvīm, tas īpašniekiem nes laimi. Banka aizlienēs «īpaši apmācītos» kaķus sālsmaizes svinībām Maskavas robežās.

Kaķus var izvēlēties mājaslapā «http://www.kotoservice.ru».

Akcija turpināsies līdz decembrim. Dalībniekiem būs jāparakstās par to, ka viņi neizturēsies slikti pret dzīvniekiem, kā arī atbrīvo aizdevēju no atbildības par tā nodarītajiem postījumiem.

«Sberbank» ir padomju laikā dibināta valsts banka, kas cenšas labot savu tēlu klientu acīs. Tā tika iekļauta Eiropas Savienības (ES) melnajā sarakstā par tās lomu notikumos Ukrainā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu