Rīgā un reģionos pieejami kampaņas «Latvijas Labums» vizuālo materiālu komplekti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas produkcijas izvēli atbalstošās kampaņas «Latvijas Labums» vizuālo materiālu komplekts, kas sastāv no A2 un A4 formāta plakātiem, trim horizontālām uzlīmēm un piecām apaļām uzlīmēm ar kampaņas logo, no šodienas, 27.augusta, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā (LTRK) iegādājams par pašizmaksu – 4 eiro.

«Šie komplekti būs noderīgi mazajām tirdzniecības vietām un ražotājiem. Lielie un vidējie uzņēmumi aicināti kampaņas vizuālos materiālus sadarbībā ar tipogrāfijām nodrošināt paši,» atzīmē LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Kampaņas logo, uzlīmes un plakātu failus iespējams lejuplādēt arī internetā - «www.latvijaslabums.lv»

Kampaņas vizuālo materiālu komplekti Uzņēmēju namā, Krišjāņa Valdemāra ielā 35,pieejami no 27.augusta, savukārt LTRK reģionālajās nodaļās Liepājā, Ventspilī, Jelgavā, Valmierā, Jēkabpilī un Daugavpilī būs pieejami no rītdienas, 28.augusta.

Jau ziņots, ka LTRK un partneri 25.augustā aizsāka Latvijā ražotā izvēli atbalstošu kampaņu «Latvijas Labums.»

«Latvijas Labums» nav īstermiņa kampaņa. Tā ir ilgtermiņa domāšana. Par to, kā ar mazām ikdienas izvēlēm šodien, uzlabot savu un Latvijas ikdienu rīt, uzsver kampaņas autori.

«Katrreiz, izvēloties produktu no ārzemēm, mēs aizsūtām cilvēku prom no Latvijas. Tāpēc atstāj svešos produktus plauktā un savējos cilvēkus mājās! Ja katrs no mums pirks vietējās preces tikai par 10% vairāk, kopā mēs izglābsim 20 000. Darbavietu? Nē, reālu cilvēku! Vienīgais, kas Tev jādara – jāizvēlas mūsu produkti! Pērc vietējo - vairo savu un Latvijas labumu,» aicina «Latvijas labuma» iniciatori.

Kampaņā «Latvijas Labums» jau iesaistījusies virkne partneru gan lauksaimnieku un uzņēmēju apvienības, gan tirgotāji un ražotāji – Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija, Latvijas Darba devēju konfederācija, Zemnieku Saeima, Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija, Latvijas Pārtikas tirgotāju asociācija, Latvijas Tirgu savienība, Latvijas Tirgotāju kooperācija «Aibe,» Latvijas Zemnieku federācija, Latvijas Mājražotāju un mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrība, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, DDB Latvia, banka Citadele, Rimi Latvija, Maxima, Narvesen, «Elvi», «FN Serviss», «Memory Water», «Lotos Pharma», «Sakret», «Durbes veltes», «Milda – KM», «Tritone Studio», «Latvijas produkts», «LabConcept», «Valpro», «JS Dizains», putnu fabrika «Ķekava», «Siguldas Maiznieks», «Balticovo», «Liepājas Kafijas fabrika» un energofirma «Jauda».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu