Atbalstot Latvijas zemniekus, «Lido» iegādājies 35 tonnas ābolu, ko dalīs klientiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ēdināšanas uzņēmums «Lido» ar 1.septembri mēneša garumā īstenos kampaņu, kurā klientiem pie maltītes bez maksas izsniegs Latvijā augušus ābolus, ko uzņēmums uzskata par vienu no veselīgākajām uzkodām starp ēdienreizēm rudens periodā. Kampaņas nodrošināšanai «Lido» iegādājies 35 tonnas ābolus, tādejādi atbalstot vietējos zemniekus un Latvijā audzētu produkciju, «Tvnet» informēja uzņēmuma pārstāvji.

«»Lido» ēdienkartē vienmēr maksimāli izmanto tieši Latvijas sezonas augļus un dārzeņus, bet pašreizējā situācijā papildus mūsu rudens ēdienkartes jaunumiem un pasūtījumiem, ko veicam piegādātājiem, vēlamies vēl vairāk atbalstīt vietējos zemniekus,» skaidroja AS «Lido» valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa

Septembrī, kad par visvērtīgāko uzkodu starp ēdienreizēm var uzskatīt tieši Latvijā augušu, vitamīniem un šķiedrvielām bagātu ābolu, visi klienti, kas paēdīs «Lido» vismaz par astoņiem eiro, dāvanā saņems sainīti ar Latvijas āboliem bez maksas. Kampaņas nodrošināšanai uzņēmums iegādājies 35 tonnas ābolus, lai tādējādi sniegt atbalstu lauksaimniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu