Straujuma: jādomā par neapliekamā minimuma piemērošanu algām strādājošajiem pensionāriem (4)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Būtu jādomā par neapliekamā minimuma piemērošanu saņemtajai darba algai strādājošajiem pensionāriem, trešdien pēc tikšanās ar biedrību Rīgas aktīvo senioru alianse (RASA) žurnālistiem sacīja Ministru prezidente Laimdota Straujuma.

«Es reti dodu šādus solījumus, bet šoreiz gribu apsolīt interesēties attiecīgajās ministrijās, kā valsts var palīdzēt ar finansējumu RASA organizācijai,» teica premjere.

Tāpat Straujuma norādīja, ka iedzīvotāju ienākuma nodoklis strādājošajiem pensionāriem vismaz pagaidām samazināts netiks.

Tikšanās laikā tika pārrunāti senioru un pacientu organizāciju interesējošie jautājumi. Tika arī apspriesta Ministru prezidentes līdera lomas uzņemšanās veselības nozares sakārtošanā un iespējām veselības aprūpes budžetu palielināt par 15%, kā arī palielināt pacientiem paredzēto budžeta finansējumu kompensējamo zāļu un medikamentu iegādei par 20 miljoniem eiro.

Sanāksmes sākumā tika prezentēta RASA darbība, aktualitātes, iepazīstinot ar organizācijas atbalstītājiem un sadarbības partneriem.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu