«Virši-A» plāno paplašināt savu degvielas uzpildes tīklu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Degvielas tirgotāji «Virši-A» un «Sumata» ir iesniegusi saīsināto apvienošanās ziņojumu, liecina informācija Konkurences padomes mājaslapā.

Kā norādīja uzņēmumā «Virši-A», neko precīzāku līdz Konkurences padomes lēmuma pieņemšanai tirgotājs atklāt nevar, vien to, ka apvienošanās saistīta ar «Virši-A» plāniem paplašināt savu degvielas uzpildes tīklu.

Precīzāka informācija par šo jautājumu gaidāma augusta beigās vai septembra sākumā.

Kā ziņots iepriekš, degvielas tirgotājs un autotransporta pakalpojumu sniedzējs «Sumata» plānojis turpmāk lielāku uzmanību pievērst degvielas vairumtirdzniecības jomai, kā arī paplašināt darbību transporta pakalpojumu sniegšanas tirgū, liecina «Firmas.lv» informācija. Vadības ziņojumā par kompānijas tālāko attīstību uzsvērts, ka pērn jau pārdotas divas mazumtirdzniecības degvielas uzpildes stacijas (DUS) Kuldīgā un Pūrē. Patlaban kompānija nodrošina degvielas uzpildi 25 DUS tīklā. Pērn kompānija spējusi noturēt iepriekšējā gada apgrozījuma līmeni, un tas sasniedzis 15,3 miljonu eiro. Gadu iepriekš apgrozījums bija 15,6 miljoni eiro.

«Virši-A» apgrozījums pērn samazinājies par 2,5% līdz 97,89 miljoniem eiro. Uzņēmums pērn ir iegādājies vienu DUS un nomā nākušas vēl sešas DUS. Arī šogad vadība meklējot iespējas paplašināt mazumtirdzniecības tīklu par divām līdz trim stacijām. «Virši-A» ir 49 degvielas uzpildes stacijas visā Latvijā, un uzņēmums nodarbina vairāk nekā 340 darbiniekus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu