Arī šogad Jūrmalas viesnīcas «Jaunā viļņa» laikā ir pilnas (83)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Jūrmalas viesnīcas arī šogad jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» laikā ir pilnas, pastāstīja aptaujāto viesnīcu pārstāvji.

Viesnīcas «Baltic Beach hotel» mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Jeļena Gavrilova sacīja, ka «Jaunā viļņa» un «Comedy Club» festivālu laikā viesnīca ir pilnībā aizpildīta katru gadu. «Kā visām Jūrmalas viesnīcām, šis ir vispieprasītākais un visdārgākais periods. Pasākumi, kuri tiek rīkoti Jūrmalā, bez šaubām, ir pozitīvi vērtējami. Tie gan veicina uzņēmējdarbības attīstību pilsētā, gan popularizē kūrortpilsētu ārzemju tūristu vidū,» teica Gavrilova.

Pēc viņas sacītā, viesnīcas numuru rezervāciju klienti veic visa gada garumā. Gavrilova piebilda, ka daudzi viesnīcas klienti rezervē numurus jau gadu iepriekš, lai garantētu sev iemīļotos numurus.

Arī viesnīcas «Hotel Jūrmala SPA» pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājas pienākumu izpildītāja Dace Strēle pastāstīja, ka šogad, tāpat kā citus gadus «Jaunā viļņa» laikā, viesnīca ir pilnībā noslogota. «Šogad viesnīca ir pilnībā noslogota. Galvenokārt cilvēki rezervē numuriņus jau ziemā, un tie pārsvarā ir pasākumu organizatori un dalībnieki,» sacīja Strēle

Tāpat arī viesnīcas «Lielupe» mārketinga nodaļas pārstāvis Aleksandrs Baranovskis sacīja, ka šajā periodā viesnīcā jūtams lielāks noslogojums un šobrīd tā ir gandrīz pilna. Pēc viņa teiktā, šajā periodā viesnīcā galvenokārt uzturas viesi no Krievijas un «Jaunā viļņa» dalībnieki.

Cenas esot celtas uz sezonu, ne pasākumu

«Attiecībā uz cenām, tad tās cēlušās tikai uz vasaras sezonu, bet ne pasākumu kopumā,» teica Baranovskis.

Savukārt viesnīcas «MaMa» pārstāve Ilze Kikste-Zandere norādīja, ka sezonāli cenas cēlušās, jo pieaug arī pieprasījums. «Noslogojums ir aptuveni 90%, kas ir līdzīgs pagājušajam gadam,» sacīja Kikste-Zandere.

Vienlaikus viņa piebilda, ka līdzīgu noslogojumu viesnīca saglabā arī pārejās vasaras laikā.

Konkurss «Jaunais vilnis» Latvijā, Jūrmalā, notiek jau vairākus gadus. Konkurss šogad norisināsies līdz 27. jūlijam.

Komentāri (83)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu