«airBaltic» atceļ lidojumus uz Telavivu (6)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas nacionālā lidsabiedrība «airBaltic» drošības apsvērumu dēļ atcēlusi trešdienas rītā plānoto lidojumu uz Telavivu Izraēlā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» teica «airBaltic» Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

««airBaltic» drošība ir prioritāte un, izvērtējot drošības riskus, esam pieņēmuši lēmumu šorīta lidojumu uz Telavivu neveikt,» teica Vanags.

Viņš aicināja pasažierus vērsties lidsabiedrībā, lai piedāvātu ceļojuma alternatīvas. «Mēs, protams, ceram, ka jau tuvākajā laikā situācija uzlabosies un lidojumus varēs atsākt. Taču līdz tam mēs katru dienu pirms lidojuma veiksim situācijas izvērtējumu,» piebilda «airBaltic» pārstāvis.

Jau vēstīts, ka ASV Federālā aviācijas administrācija otrdien aizliedza Savienoto Valstu aviokompānijām vismaz 24 stundas lidot uz Telavivas lidostu Izraēlā pēc tam, kad tās tuvumā trāpīja no Gazas joslas raidīta palestīniešu raķete, un par reisu pārtraukšanu uz Telavivu ir paziņojušas arī citu valstu lidsabiedrības.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu