Darījumu skaits ar nekustamajiem īpašumiem audzis par 3,1% (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

2014.gada pirmajā ceturksnī, salīdzinot ar analoģisku laika periodu pērn, kopējais visu veidu nekustamā īpašuma pirkuma darījumu skaits Latvijā pieaudzis par 3,1%, liecina nekustamo īpašumu kompānijas «Latio» apkopoto Zemesgrāmatas datu analīze.

Pirmajā ceturksnī darījumu skaits ar mājokļiem audzis par 10,4%, tai skaitā darījumu skaits ar dzīvokļiem palielinājies par 8,4%, bet savrupmājām - par 20,8%.

Rīgā kopējais visu veidu nekustamā īpašuma pirkuma darījumu skaits 2014.gada pirmajos trīs mēnešos attiecībā pret pagājušā gada janvāri-martu audzis par 8,2%.

Mājokļu pirkuma darījumu skaits galvaspilsētā palielinājies par 7,9%, tai skaitā dzīvokļu darījumu skaits - par 6,3%, bet savrupmāju darījumu skaits - par 21,9%.

Šā gada pirmajā ceturksnī Rīgā notikuši vairāk nekā 2200 mājokļu pirkuma darījumu, gandrīz 90% no tiem veido dzīvokļu darījumi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu