Meļņiks atstāj «Rīgas kuģu būvētavas» valdes priekšsēdētāja amatu (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

AS «Rīgas kuģu būvētava» (RKB) valdes priekšsēdētājs Vasilijs Meļņiks pēc paša vēlēšanās atstājis RKB valdes priekšsēdētāja amatu, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai «NASDAQ OMX Riga».

Amatu viņš atstājis no 16.aprīļa.

Līdz ar to patlaban valdē strādā trīs valdes locekļi: Einārs Buks, Larisa Artemenko un Vladislavs Blūms.

Savukārt padomes priekšsēdētāja vietnieces amatu no 16.aprīļa pēc pašas vēlēšanās atstājusi Jekaterina Meļņika. Pašlaik padomes priekšsēdētājs ir Gaidis Andrejs Zeibots, padomes locekļi Aleksandrs Čerņavskis, Anatolijs Ustinovs un Sergejs Golicins.

RKB pagājušā gada finanšu gada pārskatā norādīts, ka sabiedrības lielākais akcionārs, kam pieder 49,86% akciju, ir AS «Remars-Rīga», savukārt «Remars-Rīga» lielākais akcionārs ir Vasilijs Meļņiks. Citi akcionāri pērn gada beigās bija privātpersonas, kam pieder 34,73%, un citas statūtsabiedrības, kam pieder 15,41%.

Auditētajā 2013.gada finanšu pārskatā norādīts, ka RKB tīrie zaudējumi pērn bija 1,927 miljoni eiro, bet apgrozījums - 53,731 miljons eiro.

RKB asociētās sabiedrības ir AS «Tosmares kuģubūvētava» (līdzdalība 49,72%) un SIA «Remars Granula» (līdzdalība 49,8%). RKB dibināta 1995.gadā.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu