Rīgas dome pirks datortehniku par Ls 7,2 miljoniem (299)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes Informācijas tehnoloģiju centrs izsludinājis slēgtu iepirkuma konkursu par datortehnikas iegādi pašvaldības vajadzībām, paredzot, ka šim pirkumam tiks tērēti aptuveni 7,2 miljoni latu.

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija, iepirkums sadalīts četrās daļās. Divās daļās paredzēts iegādāties datortehnikas komplektus - datora sistēmblokus, monitorus - attiecīgi par 1,8 miljoniem un 3 miljoniem latu.

Rīgas dome plāno iegādāties arī piezīmjdatorus viena miljona latu vērtībā, kā arī planšetdatorus par 1,4 miljoniem latu.

Paredzēts, ka vispārīgās vienošanās dalībnieku skaits būs trīs dalībnieki, vienošanās darbības termiņš - trīs gadi no līguma noslēgšanas dienas.

Saņemt iepirkuma procedūras dokumentus un iesniegt piedāvājumus iespējams līdz šā gada 21.oktobra plkst.11.

Uz plānoto līgumu attiecas Valsts iepirkuma nolīgums, taču pirkums nav saistīts ar Eiropas Savienības fondu finansējumu.

Komentāri (299)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu