Pulks ticis pie amata «Pasažieru vilcienā» (123)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Klusi un bez liekas publicitātes, pagājušā nedēļā pie ienesīgiem amatiem Latvijas dzelzceļa meitas uzņēmumos tikuši uzreiz divi partijas «Vienotība» biedri. Nesen vēl bijuši valdes locekļi Rīgas Brīvostā- Ēriks Škapars un Rīgas domnieks Olafs Pulks turpmāk būs speciālisti arī dzelzceļa jautājumos.

Pulks kā konsultants pievienojies «Pasažieru vilciena» kolektīvam brīdī, kad uzņēmums sācis vairākus vērienīgus attīstības projektus, kuros nepieciešama cieša sadarbība ar pašvaldībām un to uzņēmumiem.

Uzņēmumā skaidro, ka PV darbības stratēģija 2013.-2020.gadam nosaka vairākus sasniedzamos mērķus, tostarp jaunu pakalpojumu ieviešanu, regulārā intervāla grafika ieviešanu Rīgā un Pierīgā, integrēšanos Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta sistēmā, tūrisma maršrutu izstrāde dzelzceļa līniju tuvumā. Visi šie mērķi esot saistīti ar dažādu projektu plānošanu un ieviešanu, iesaistot tajā pašvaldību institūcijas.

Valdes priekšsēdētāja konsultants būšot atbildīgs par e-talona ieviešanu un projekta tālāko attīstību, kā arī par «Park&Ride» izveidošanas iespēju izpēti un tālāku virzīšanu. Tāpat viņa uzdevums būs pārstāvēt «Pasažieru vilcienu» darba grupās, kas saistītas ar jaunu pakalpojumu veidu ieviešanu sadarbībā ar pašvaldībām, pašvaldību, valsts vai privātiem uzņēmumiem un organizācijām.

Pulks kā valdes priekšsēdētāja konsultants izvēlēts, ņemot vērā viņa ilgstošo darba pieredzi pašvaldībā, tostarp pilsētas attīstības jautājumu risināšanā.

Kā ziņots, Pulks Rīgas brīvostas valdē pirms četriem gadiem tika iecelts kā Ekonomikas ministrijas pārstāvis, bet pērn 8.maijā viņa pilnvaras beidzās, tāpēc 26.jūnijā Pulka vietā šajā amatā tika iecelts Ārvalstu investoru padomes Latvijā izpilddirektors Ģirts Greiškalns.

Pulks pērn kļuvis par partijas «Vienotība» valdes locekli.

PV valdes priekšsēdētājs ir Artis Birkmanis.

    Komentāri (123)CopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu