Gada preču zīmes - Enogam «Magone» un Spodrība «Eco Seal for Nature»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par «Gada preču zīmēm» atzītas SIA «Enogam» «Magone» un AS «Spodrība» «Eco Seal for Nature», informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK).

Higiēnas preces «Magone» ieguva titulu nominācijā «Gada preču zīme Latvijai», bet ekoloģiskie mājas tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi «Eco Seal for Nature» - «Gada preču zīme - pasaulei».

Par titula «Gada preču zīme Latvijai» otrās vietas ieguvēju kļuva skaistumkopšanas salons «Skaistuma bruņiniece», bet trešajā vietā ierindojās SIA «Olympic Casino Latvia» starptautisks bārmeņu konkurss «FLAIRmania».

Nominācijā «Gada preču zīme - pasaulei» godalgotās vietas ieguva SIA «Liepkalni» rupjmaize «Liepkalni» un AS «Latvijas Finieris» bērza saplākšņi «Riga».

LTRK viceprezidents, pretendentu vērtēšanas žūrijas komisijas vadītājs Aigars Rostovskis norāda, ka žūrijas komisijas darbs, izvērtējot pieteikumus un izšķiroties par labākajām preču zīmēm, nebija viegls, jo īpaši nominācijā «Gada preču zīme - pasaulei». Viņaprāt, laureāti balvas godam pelnījuši.

Jau ziņots, ka apbalvojumam kopumā tika pieteiktas simts 2012.gadā reģistrētas preču zīmes. Nominācijā «Gada preču zīme Latvijai» - 89 pretendenti, savukārt «Gada preču zīme pasaulei» - 11. Apbalvojuma saņēmēji tika noskaidroti, ņemot vērā balsojuma Patentu valdes interneta vietnē rezultātus (50%), kā arī Patentu valdes un LTRK pārstāvju žūrijas komisijas balsojumu (50%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu