Latvieši piedāvā Eiropā unikālu pasažieru pārvadājumu servisu (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzņēmums «123 Drivers», kas nodrošina taksometru un gidu pakalpojumus lielākajās Eiropas pilsētās, kā pirmais Eiropā piedāvā unikālu pasažieru pārvadājumu servisu - iespēju pirms lidojuma rezervēt taksometru lielākajās Eiropas pilsētās, turklāt ar latviski runājošu šoferi.

Kā informēja uzņēmumā, taksometru un gidu rezervācijas pakalpojumus iespējams iegādāties «123 Drivers» informācijas stendā starptautiskajā lidostā «Rīga». Uzņēmumā skaidro, ka patlaban tas ir vienīgais šāda servisa sniedzējs Eiropā.

Pakalpojumi realizēti sadarbībā ar starptautisko transporta kompāniju «Amitours», nodrošinot klientiem taksometru un gidu pakalpojumus lielākajās Eiropas pilsētās - tostarp Londonā, Parīzē, Ženēvā, Berlīnē, Barselonā un Romā, kā arī Maskavā un Pēterburgā. Pasažieru pārvadājumu pakalpojumus sniedz latviski, krieviski un angliski runājoši taksometru šoferi.

«Pirms izlidošanas no Rīgas, piemēram, uz Londonu, klients lidostā «Rīga» var pasūtīt pārvadājuma pakalpojumu no lidostas Londonā uz sev nepieciešamo adresi. Ierodoties Londonā, pie izejas no lidostas termināļa klientu jau sagaidīs latviski runājošs šoferis. Klientam vairs nav jāuztraucas par to, kā saprast sabiedriskā transporta sistēmu, nav jāraizējas par bagāžu, vietējā taksometra meklēšanu vai jābaidās par lieliem transporta izdevumiem,» norāda firmas pārstāvis Kaspars Sīmanis.

Pērkot pārvadājuma pakalpojumu starptautiskajā lidostā «Rīga», tiek samaksāta fiksēta summa, kas nemainās arī tajos gadījumos, ja taksometram, piemēram, gadās iekļūt sastrēgumā vai aizkavējas lidmašīnas reiss.

«Šobrīd latviešu šoferi strādā par taksometru vadītājiem Parīzē, Londonā, Ženēvā, kā arī citās Eiropas pilsētās. Uzņēmuma plāni ir ambiciozi, tāpēc šobrīd aicinām darbā jaunus šoferus no Latvijas, piedāvājot komfortablus darba apstākļus, labiekārtotu dzīvesvietu Londonas tuvējā centrā un stabilu atalgojumu,» saka Sīmanis.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu