"Riga Food 2003" degvīns "Zelta vārpa" atzīts par labāko

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 10. septembrī, iszstāžu centrā "Ķīpsala" notika izstādes "Riga Food 2003" atklāšana un 7. starptautiskā pārtikas konkursa uzvarētāju paziņošana. "Zelta vārpa Vanilla" šajā konkursā ieguva zelta medaļu un klasiskais degvīns "Zelta vārpa" - sudraba medaļu. Šos degvīnus izplata lielākais alkoholisko dzērienu importētājs Latvijā SIA "Mobil Plus ADV".

Kā "Financenet" informēja "Mobil Plus ADV" mārketinga projektu vadītāja Zanda Pabērze, degvīns "Zelta vārpa" Latvijas alkoholisko dzērienu tirgū ienāca 2001. gadā un šobrīd pārliecinoši ieņem 4. vietu iecienītāko degvīnu vidū (pēc Akcīzes preču pārvaldes datiem). "Riga Food 2003" rīkotā Starptautiskā pārtikas konkursa žūrijas vērtējums pierāda, ka "Zelta vārpa" ir ne tikai populārs degvīns, bet arī produkts ar augstu kvalitāti. Aromatizētais degvīns "Zelta vārpa Vanilla" ir jaunums Latvijas tirgū un jau ir ieguvis atzinību no patērētāju puses. Iegūtā zelta medaļa apliecina, ka "Zelta vārpa Vanilla" kvalitāte ir atzīta arī profesionāļu vidū. Vaniļas degvīns nesen ir parādījies pasaules tirgū un ir viens no atzītākajiem un modernākajiem dzērieniem. "Zelta vārpa Vanilla" ir neaizstājama sastāvdaļa kokteiļos ar dažādām sulām, par ko jūs varat pārliecināties, apciemojot "Zelta vārpas" stendu izstādē "Riga Food 2003" līdz 13. septembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu