Eksperti par fiskālo ilgtspēju un publiskā sektora lomu ekonomiskajā izaugsmē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Otrdien, 6.jūnijā, Eiropas Savienības mājā norisinās ekspertu diskusija par fiskālo ilgtspēju un publiskā sektora lomu ekonomiskās izaugsmes un sociālās labklājības veicināšanā. Diskusija no plkst. 9 līdz 13.30 vērojama arī tiešraidē.

Diskusiju rīko Fiskālās disciplīnas padome (FDP) sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā.

Sarunas pirmajā daļā savu viedokli sniedz Eiropas Komisijas Ekonomikas un finanšu lietu ģenerāldirektorāta direktors Manfreds Bergmans un Valsts pētījumu programmas «Inovācija un ilgtspējīga attīstība: Latvijas pēckrīzes procesi globālā kontekstā (SUSTINNO)» pētnieces. Sarunas turpinājumā prezentācijas sniedz arī Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības pārstāvji.

Diskusijā piedalās dažādu jomu eksperti, un sarunas laikā izskanējušie viedokļi un atziņas tiks apkopotas, lai ilgtspējas ziņojumā, ko šobrīd izstrādā FDP, būtu ietverts plašāks skatījums par tiem faktoriem, kas tuvāko divdesmit gadu laikā ietekmēs valsts finanšu stabilitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu