Pametot lidostas «Rīga» valdes priekšsēdētāja amatu, Jurjevs darīs «kaut ko citu»

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Starptautiskās lidostas «Rīga» oktobra beigās darbu sākušais valdes priekšsēdētājs Armands Jurjevs, kurš šodien paziņoja par atkopšanos no amata, ir skops skaidrojums par sava lēmuma iemesliem.

Viņš norādīja, ka negrasās sniegt plašākus komentārus par atkāpšanas iemesliem. Taujāts, vai tas saistīts ar kādu citu darba piedāvājumu, Jurjevs pauda, ka «varbūt ir citi izaicinājumi».

Savukārt atbildot, vai šāds solis sperts, saskaroties ar politisku spiedienu amatā, Jurjevs uzsvēra, ka situāciju nevajag dramatizēt. Viņš darīšot «kaut ko citu».

Kā ziņots, Jurjevs šodien iesniedza paziņojumu par atkāpšanos no amata. Pārējie lidostas valdes locekļi turpina pildīt pienākumus, nodrošinot lidostas «Rīga» darbības nepārtrauktību.

Lidostas «Rīga» padomes priekšsēdētājs Juris Kanels pauda, ka viņam šāds Jurjeva solis bija pārsteigums un nav zināmi iemesli, kāpēc lidostas vadītājs nolēmis tā rīkoties. Rītdien, 13.janvārī, plkst.13 notiks lidostas «Rīga» padomes ārkārtas sēdē, kurā paredzēts lemt par uzņēmuma valdes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju, kā arī par tālāko darbību un jauna konkursa izsludināšanu.

Arī satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) un Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietniece un lidostas kapitāldaļu turētāja Džineta Innusa bija pārsteigti par šādu lēmumu, vienlaikus nezinot tā iemeslus.

Jau vēstīts, ka Jurjevs lidostas «Rīga» valdes priekšsēdētāja amatā tika iecelts oktobra beigās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu