Reizniece-Ozola: Finanšu ministrijai nav daudz iekavētu darbu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts kanceleja

Finanšu ministrijai (FM) nav daudz iekavētu darbu, bet iekavēta ir lielākoties sarežģītu uzdevumu izpilde, atzina finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

LETA jau rakstīja, ka Ministru prezidents Māris Kučinskis parakstījis ministrijām un atsevišķām valsts pārvaldes iestādēm adresētu rezolūciju, aicinot nodrošināt iepriekš doto uzdevumu izpildi.

Reizniece-Ozola norādīja, ka FM bija uzkrājusi daudz nepaveiktu darbu no iepriekšējiem gadiem, tomēr pēdējā laikā ministrija ir paveikusi daudz, lai šādu darbu skaitu samazinātu.

«Patlaban FM iekavēto darbu apjoms nav liels un tie galvenokārt saistīti ar konceptuāli svarīgiem un sarežģītākiem uzdevumiem, piemēram, nekustamā īpašuma nodokļa reforma, kur ir daudz iesaistīto pušu un saskaņošanas procesā jāpanāk vienots viedoklis,» skaidroja finanšu ministre.

Kā ziņots, premjera rezolūcija ir adresēta visiem ministriem, kā arī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka pienākumu izpildītājai Ilzei Jurčai, Pārresoru koordinācijas centra vadītājam Pēterim Vilkam un Valsts kancelejas direktoram Mārtiņam Krieviņam.

«Lūdzu līdz šā gada 1.martam nodrošināt likumos, Saeimas lēmumos, Valsts prezidenta rīkojumos, Ministru kabineta tiesību aktos, Ministru kabineta sēdes protokollēmumos, Ministru kabineta komitejas sēdes protokollēmumos, Ministru prezidenta rīkojumos un rezolūcijās doto uzdevumu izpildi, kam ir notecējis noteiktais izpildes termiņš,» teikts rezolūcijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu