«Viesnīca Roma»: Jaunu viesnīcu ienākšana Rīgā būtiskas izmaiņas tirgū neradīs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Jaunu viesnīcu atvēršanās Rīgā būtiskas izmaiņas tirgū neradīs, prognozēja «Viesnīcas Roma» vadītāja Linda Abu Meri.

Viņa teica, ka Rīgā topošās viesnīcas pārstāv dažādus segmentus, tāpēc to ienākšana tirgū būtiskas izmaiņas neradīs, jo katrai no tām būs savi klienti.

Abu Meri piebilda, ka arī blakus četrzvaigžņu «Viesnīcai Roma» topošā pieczvaigžņu viesnīca «Grand Hotel Kempinski RIGA» nekonkurēs ar «Viesnīcu Roma», jo ir dārgāka un pārstāv citu segmentu. Tā kā «Viesnīca Roma» neietilpst nevienā no viesnīcu ķēdēm, tās priekšrocība ir piedāvāt klientiem personiskāku attieksmi salīdzinājumā ar ķēdes viesnīcām. «Pārsvarā orientējamies uz pastāvīgajiem viesiem un viesu grupām, kuri mums bijuši uzticīgi ilgus gadus. Domāju, kamēr cilvēkus viss apmierina vietā, kur viņi apmetas, tikmēr viņiem nav vajadzīgs meklēt citas alternatīvas,» sacīja «Viesnīcas Roma» vadītāja.

Viņa arī atzīmēja, ka jaunatvērtajām viesnīcām būs jāizveido savs klientu loks un jāiegūst sava niša Rīgā, kas prasīs zināmu laiku. Taču kā ķēdes viesnīcām to priekšrocība ir jau iepriekš izveidojies klientu loks citās valstīs.

Jau vēstīts, ka šogad Rīgā durvis varētu vērt vēl apmēram četras viesnīcas, tostarp līdz šā gada beigām Rīgā plānots atvērt viesnīcu «Hilton Garden Inn». Tāpat plānā ir vēl vairāki projekti pēc 2017.gada, tajā skaitā norit «Wellton» zīmola piecu zvaigžņu viesnīcas celtniecība Vecrīgā.

Jau ziņots, ka Azerbaidžānas kompānija «Benkons» 2013.gadā par 9,24 miljoniem latu (13,1 miljonu eiro) iegādājās bijušo viesnīcu «Hotel de Rome». 2014.gada pavasarī viesnīca mainīja nosaukumu uz «Viesnīca Roma».

«Benkons» MMC Latvijas filiāle 2015.gadā strādāja ar 1,286 miljonu eiro apgrozījumu un 14 156 eiro peļņu. «Benkons MMC» ir Azerbaidžānas uzņēmuma «Benkons» Latvijas filiāle, kas ir reģistrēta 2011.gadā. Tās amatpersona ir Linda Abu Meri, liecina «Firmas.lv» dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu