«Bite» domā par attīstības iespējām dažādos virzienos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Telekomunikāciju operators «Bite» interesējas par attīstības iespējām dažādos virzienos, pauda «Bites» vadītājs Ņikita Sergijenko. «Mums ir pietiekami naudas līdzekļi, lai nopirktu dažus vidēja izmēra uzņēmumus visā Baltijā, un mēs skatāmies uz dažādām opcijām, kā paplašināt mūsu biznesu gan horizontāli, gan vertikāli,» sacīja Sergijenko. «Mēs skatāmies arī uz variantiem, kas ir ārpus tradicionālajām telekomunikācijām.»

«Diemžēl detalizētāk stāstīt nevaru, bet mēs izmantojam iespējas - ja uzņēmuma biznesa modelis ir interesants un sakrīt ar mūsu vīziju un klientu vajadzībām, mēs iesaistīsimies,» piebilda Sergijenko.

Kā ziņots, par «Bites» māteskompānijas «Bite Finance International BV» jeb «BITE Group» jauno īpašnieku šogad kļuva ASV privātā kapitāla investīciju fonds «Providence Equity Partners» («Providence»).

Pēcāk, aprīlī, «Bite» iegādājās sakaru tehnikas tirgotāju SIA «Spaineta Latvija», kas mainīja nosaukumu uz SIA «Bite Latvija Retail».

Tikmēr jūlijā kļuva zināms, ka «Bites» jaunais īpašnieks «Providence» investējis līdzekļus citā Latvijas telekomunikāciju uzņēmumā «Baltcom».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu