«Bites» vadītājs: Galvenais uzdevums ir turpināt straujo izaugsmi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Telekomunikāciju operatora «Bite» galvenais uzdevums ir turpināt augt ātrāk par visiem citiem, intervijā aģentūrai LETA atklāja uzņēmuma vadītājs Ņikita Sergijenko.

«Nesen nomainījām īpašnieku un pārdošanas sarunās potenciālajiem īpašniekiem norādījām, ka esam visstraujāk augošais operators Baltijā - augam straujāk par «TeliaSonera», ātrāk par «Latvijas Mobilo telefonu» (LMT), ātrāk par «Tele2», daudz ātrāk, un tas tā ir jau sešus gadus pēc kārtas,» sacīja Sergijenko. «Mūsu uzdevums ir turpināt augt ātrāk par visiem citiem. Tas ir galvenais uzdevums.»

Runājot par šā gada finanšu rezultātiem, Sergijenko norādīja, ka pēc īpašnieku maiņas uzņēmums no publiskas kompānijas kļuvis par privātu kompāniju, kurai nav pienākuma sniegt informāciju par finanšu datiem, līdz ar to nolemts šo informāciju nepublicēt.

«Varu atklāt, ka pirmajā pusgadā esam turpinājuši ieņēmumu un EBITDA (peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas) izaugsmi ātrāk nekā mūsu konkurenti. Gada griezumā mūsu ieņēmumi augs straujāk nekā pārējiem, bet EBITDA būs divciparu skaitlis,» prognozēja uzņēmuma vadītājs.

«Bite Latvija» pērn apgrozīja 67,056 miljonus eiro, bet nopelnīja 5,258 miljonus eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam «Bite Lietuva UAB».

Pērnajos Ziemassvētkos «Bite» nāca klajā ar paziņojumu, ka uzņēmuma māteskompānijai «Bite Finance International BV» jeb «BITE Group» jau drīzumā būs jauns īpašnieks - ASV privātā kapitāla investīciju fonds «Providence Equity Partners».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu