LDDK: Pētersonei nevajadzētu atkāpties

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītājai Inārai Pētersonei nevajadzētu atkāpties no amata, uzskata Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

Viņa atzina, ka Pētersones atkāpšanās esošajā situācijā nebūtu pozitīvi vērtējama, jo, pateicoties VID vadītājas zināšanām, apņēmībai un vēlmei mainīt VID, nenotiktu pozitīvs progress iestādes sakārtošanā.

«Pētersone ir vienīgais cilvēks, kas grib un ievieš pārmaiņas VID, bet šādā milzīgā institūcijā to nevar izdarīt uzreiz,» teica Meņģelsone.

Jau ziņots, ka Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone pagaidām neplāno atkāpties no amata. Tā pēc iepriekš neplānotas tikšanās šodien ar finanšu ministri Danu Reiznieci-Ozolu (ZZS) informēja Pētersone.

Šovakar pēc Pētersones iniciatīvas notika viņas tikšanās ar finanšu ministri. Neoficiāla informācija liecināja, ka tikšanās laikā VID vadītāja plāno iesniegt atlūgumu. Pēc tikšanās, kas ilga pusotru stundu, Pētersone žurnālistus informēja, ka atkāpties pagaidām neplānojot. «Neizslēdzu iespēju, ka es varētu iesniegt atlūgumu, bet šobrīd es to neesmu izdarījusi,» uzsvēra VID vadītāja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu