PA: Valstij mazi riski zaudēt tiesvedībā ar «KVV Group»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Valstij ir ļoti mazi riski zaudēt Iespējamajā tiesvedībā ar uzņēmuma «KVV Liepājas metalurgs» investoriem «KVV Group», intervijā Latvijas Radio sacīja Privatizācijas aģentūras (PA) valdes priekšsēdētājs Vladimirs Loginovs.

Viņš uzsvēra, ka «KVV Group» un tās uzņēmumam «KVV Liepājas metalurgs» par rūpnīcas iegādi nav bijis darījuma ar valsti, bet gan ar maksātnespējas administratoru, proti valsts neko nav pārdevusi. Tādēļ iespējamai tiesvedībai nav pamata un risks valstij neesot liels.

Loginovs apliecinot, ka ir dzirdēts par «KVV Group» vēlmi tiesāties, norādīja, ka tiesvedības riskus izvērtē Valsts kanceleja.

Kā ziņots, iepriekš TV3 vēstīja, ka «KVV Liepājas metalurga» akcionāri grasoties vērsties pret Latviju Londonas šķīrējtiesā par aptuveni 50 miljoniem eiro, jo uzskata, ka pārdošanas darījuma laikā viņiem neesot atklāta visa informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu