«Double Coffee»: ēdināšanas sfērā Latvijā nav vietas jauniem tirgus dalībniekiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ēdināšanas sfērā Latvijā nav vietas jauniem dalībniekiem, jo tirgus ir ļoti piesātināts, aģentūrai BNS pastāstīja restorānu tīkla «Double Coffee» pārvaldītāja «DC Holding» valdes loceklis Sergejs Plotņikovs.

«Manuprāt, [ēdināšanas nozarei nav iespēju paplašināsties], dažiem nav vietas, kur atrasties. Jebkurā brīvā vietā ir atvērta kafejnīca,» pauda Plotņikovs, uzsverot, ka konkurence ir ļoti liela.

Vienlaikus viņš pastāstīja - lai palielinātu apmeklētāju skaitu «Double Coffee» restorānos, uzņēmums plāno vairāk orientēties uz vietējiem iedzīvotājiem, piedāvājot viņiem interesējošu piedāvājumu, un mazāk koncentrēties uz ārvalstu apmeklētāju piesaisti.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka 2014.gadā «DC Holding» strādāja ar 325,8 tūkstošu eiro apgrozījumu un 3,902 miljonu eiro zaudējumiem.

«DC Holding» ir restorānu tīkla «Double Coffee» pārvaldītājs. Uzņēmums ir reģitrēts 2002.gadā un tā pamatkapitāls ir 4,183 miljoni miljoni eiro. Kompānijas lielākais īpašnieks ir Kipras uzņēmums «Idealab Limited» (79,76%). Taču tā kā uzņēmums ir akciju sabiedrība un tam nav Uzņēmumu reģistram jāsniedz ziņas par īpašniekiem, šī informācija var neatbilst patiesībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu