«4finance»: Nebanku tirgus augstāko punktu jau ir sasniedzis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Latvijā nebanku kreditēšanas tirgus augstāko punktu jau ir sasniedzis un tuvākajā laikā šis tirgus neaugs, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam «Baltic Business Service» sacīja nebanku kreditētāja «4finance», kas Latvijā strādā ar zīmoliem «SMScredit», «Vivus» un «Ondo», izpilddirektors Toms Jurjevs.

«Domāju, ka tirgus kopumā neaugs, jo savu augstāko punktu tas jau ir sasniedzis. Paskatīsimies kāda situācija būs pēc 1.janvāra, kad spēkā stāsies grozījumi Patērētāju tiesību aizsardzības likumā. Ņemot vērā, ka cena būs zemāka, iespējams klienti izlems aizņemties vairāk vai arī augs klientu skaits. Tomēr pašlaik par to vēl ir pāragri spriest. Pēc manām domām tirgus var augt tikai tad, ja tiek ieviesti jauni produkti. Brīvas tirgus nišas šajā ziņā joprojām ir, kuras aizpildot tirgu var izdoties audzēt,» viņš sacīja.

Kompānija «4finance» izveidota 2008.gadā ar nosaukumu «OC finanses», taču jau tā paša gada augustā kompānija mainīja nosaukumu pret «Online Finance Group» ar kuru tā strādāja līdz 2011.gada rudenim. «4finance» apmaksātais pamatkapitāls ir 3,166 miljoni eiro, un tās māteskompānija ir Luksemburgā reģistrētā «4finance Holding S.A.».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu