«CV-Online»: nākamgad 40% darba devēju plāno palielināt atalgojumu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nākamgad Latvijā 40% darba devēju plāno palielināt atalgojumu, atsaucoties uz uzņēmēju aptauju, otrdien intervijā LNT raidījumā «900 sekundes» teica personāla atlases uzņēmuma «CV-Online Latvia» vadītājs Aivis Brodiņš.

«Attiecībā uz atalgojumu nākamajā gadā ir vērojamas pozitīvas izmaiņas. Gandrīz puse no uzņēmumiem, kas plāno palielināt atalgojumu, minēja to, ka tas būs līdz 5%, gandrīz trešā daļa minēja, ka tas ir 6-10%,» teica Brodiņš.

Viņš stāstīja, ka «vislielākās kustības» plānotas mazumtirdzniecībā. «Mazumtirdzniecībā visvairāk plāno pieņemt darbā jaunus darbiniekus. Tur ir lielākā darbinieku rotācija. Arī finanšu nozarē un IT, telekomunikāciju nozarē, kā arī ražošanā, būvniecībā un pakalpojumu sektorā - tur plānojas lielākās kustības,» teica «CV-Online Latvia» vadītājs.

«CV-Online « ir interneta personāla atlases uzņēmums, kas ir dibināts Igaunijā 1996.gadā un darbojas Latvijā un Lietuvā kopš 1999.gada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu