Eksperts: Daži lielāko tirdzniecības centru projekti ir morāli novecojuši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Daži lielāko tirdzniecības centru projekti ir morāli novecojuši, jo to koncepcija izveidota pirms desmit un vairāk gadiem, lai gan pakāpeniski notiek paplašināšanās, renovācijas, Baltijas nekustamā īpašuma projektu attīstītāju konferencē sacīja «Pro Kapital Grupp» valdes loceklis Alans Remmelkors.

Komercplatību segmentā ir labi funkcionējoši produkti, bet nevar teikt, ka šim nekustamo īpašumu segmentam nevajadzētu attīstīties arī turpmāk, sacīja eksperts.

Runājot par morāli novecojušiem tirdzniecības centru projektiem, Remmelkors norādīja, ka īpaši Rīgā esot vairāki šādi piemēri, minot spēcīgākos tirgus spēlētājus - «Alfu», «Spici».

Remmelkors piebilda, ka pašlaik Tallinā, Igaunijā, notiek vairāku jaunu tirdzniecības centru projektu attīstīšana un drīzumā šis segments varētu būt jau pārsātināts.

Tomēr Rīgā eksperts tirdzniecības platību ziņā redz perspektīvu. «Sākot šos projektus no «zaļas zāles», zemesgabala, attīstītājiem ir jāstudē jaunākās tendences industrijā, jo šajā jomā ir jāpiedāvā kaut kas kvalitatīvi jaunā līmenī, ar dažādām aktivitātēm - ne tikai iepirkšanos jaunos veikalos,» teica Remmelkors.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu