Krievijas uzņēmējs: Latvijā nekustamo īpašumu tirgus ir interesants, bet riskants

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Krievijas investoru skatījumā Latvijas nekustamo īpašumu tirgus ir interesants, bet riskants, sacīja nekustamo īpašumu kompānijas «Dekarta Property» valdes priekšsēdētājs Deniss Kims.

«Interesants tas ir, bet ir arī bail. Politiskā nestabilitāte un neprognozējamās likumu izmaiņas tomēr neļauj strādāt tā, kā gribētos. No tā daudzi baidās. Daļēji tas, protams, ir saistīts ar notikumiem Krievijā un Ukrainā. Tomēr investori jau tajā nav vainojami,» sacīja Kims.

Nekustamo īpašumu kompānija «Dekarta Property» plāno ieguldīt 27-28 miljonus eiro četru dzīvojamo ēku būvniecībā Latvijā. Šogad plānots pabeigt ēkas Skārņu ielā un Elizabetes ielā. Savukārt līdz 2017.gadam iecerēts pabeigt ēkas Kalnciema un Skolas ielās.

Uzņēmums «Dekarta Property» ir dibināts 2010.gadā un tā pamatkapitāls ir divi miljoni eiro. Kompānija pieder Kiprā reģistrētam uzņēmumam «Dekarta Capital Limited», liecina datubāzes «Lursoft» informācija. Kompānijas apgrozījums 2013.gadā bija 3,922 miljoni eiro, savukārt peļņa - 542,3 tūkstoši eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu