KidUnique ir unikālas un ar īpašu mīlestību radītas cepures

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

KidUnique ir unikālas un ar īpašu mīlestību radītas cepures gan bērniem, gan arī pieaugušajiem, to autore ir rokdarbniece Jeļena.

KidUnique dibināts 2012. gadā. Kopš tā laika saražotas desmitiem dažāda dizaina cepuru. KidUnique orientējas galvenokārt uz bērnu aksesuāru ražošanu, taču pamazām mūsu «plauktus» papildina arī pieaugušo cepuru modeļi.

Foto: Publicitātes foto

KidUnique ir plašs piedāvājums, kurš nepārtraukti tiek papildināts, sekojot līdzi pēdējām modes tendencēm un sezonai, jaunākajiem un populārākajiem multfilmu varoņiem, kā arī dažādu svētku datumiem, kas padara produktu vienmēr aktuālu un pieprasītu.

Cepures tiek izgatavotas ar īpašu mīlestību un ir 100% roku darbs. Katra no tām tiek radīta ar individuālu pieeju, un pat divas viena dizaina cepurītes nekad nebūs absolūti vienādas.

Foto: Publicitātes foto

KidUnique cepures būs īpaši noderīgas, ja meklē unikālu dāvanu dzimšanas dienā, raudzībās, vārda dienā vai vienkārši, lai patīkami kādu pārsteigtu.

Foto: Publicitātes foto

Visus KidUnique produktus var aplūkot un iegādāties sociālo portālu vietnēs https://www.facebook.com/kidunique2013 un http://www.draugiem.lv/kidunique/ .

KidUnique saimniece uzskata, ka šāda dāvana noteikti paliks atmiņā visiem - bērniem, viņu vecākiem, kā arī draugiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu