Augulis Briselē uzsver nepieciešamību radīt pēc iespējas vairāk jaunu darbavietu (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) šodien Briselē piedalīsies Trīspusējā sociālajā samitā izaugsmei un nodarbinātībai, kurā uzsvēris nepieciešamību radīt pēc iespējas vairāk jaunu darbavietu un sekmēt konkurētspēju Eiropas Savienībā (ES), informēja ministra padomniece Liene Užule.

Augulis norādījis, ka nodarbinātības sekmēšana patlaban ir galvenais uzdevums, lai sekmētu ilgtspējīgu izaugsmi.

Viņš sacījis, ka uzdevuma nodrošināšanai ļoti nepieciešama izsvērta publisko un privāto investīciju programma un visām dalībvalstīm jādod iespēja izmantot finanšu instrumentus atbilstoši to būtiskajām vajadzībām.

Ministrs arī akcentējis nepieciešamību veicināt iekļaujošu nodarbinātību.

Kā ziņots, Augulis šodien devies uz Briseli, lai piedalītos Trīspusējā sociālajā samitā izaugsmei un nodarbinātībai, kurā plānots pārrunāt iespējas sekmēt turpmāku ekonomisko izaugsmi un nodarbinātību. Pasākums ir augstākā līmeņa sociālā dialoga platforma. Tā mērķis ir sekmēt sarunas ar sociālajiem partneriem Eiropas Savienības (ES) līmenī un turpināt diskusijas par «Eiropa 2020» stratēģijas ieviešanas jautājumiem. Samits notiek divas reizes gadā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu