Brīvdienās prognozē pārdotās degvielas apjoma pieaugumu līdz 15% (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Brīvdienās privātpersonām pārdotās degvielas apjoms pieaugs par 10-15% salīdzinājumā ar pārdotās degvielas apjomu citās nedēļas nogalēs šogad, secina uzņēmums «Virši-A» pēc sociālajos tīklos veiktās klientu aptaujas.

Pieaugums skaidrojams ar brīvdienām četru dienu garumā un labvēlīgiem laikapstākļiem, lai dotos atpūtā pie dabas.

Lai noskaidrotu, kā Latvijas iedzīvotāji plāno pavadīt Lieldienu brīvdienas, «Viršu-A» pārstāvji no 15. līdz 17.aprīlim sociālajos tīklos veica klientu aptauju. Tās rezultāti liecina, ka 51% respondentu Lieldienu brīvdienās dosies izbraukumā ar automašīnu. No visiem respondentiem 7% norādīja, ka plāno doties ceļojumā pa Latviju, 23% plāno apciemot ģimeni, 19% vēlas doties atpūtā pie dabas, bet 42% grasās Lieldienu brīvdienas pavadīt mājās.

«Viršu-A» valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš secina, ka, sākoties Lieldienu brīvdienām, tiek atklāta Latvijas apceļošanas sezona. Katru gadu Lieldienu brīvdienās DUS esot novērojama vislielākā iedzīvotāju aktivitāte pavasarī.

Kopumā uzņēmumam «Virši-A» ir 49 degvielas uzpildes stacijas, kurās tas nodarbina vairāk nekā 320 darbiniekus. Kompānija darbojas kopš 1995.gada.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu