Premjers: iedzīvotāji pāreju uz eiro novērtē atzinīgi (51)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Iedzīvotāji pāreju uz eiro novērtē atzinīgi, jo pāreja tika labi organizēta, sestdien «Vienotības» kongresā teica pašreizējais Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Viņš norādīja, ka par to liecina nesen veiktās aptaujas, kurās jau lielākā daļa – 52% – iedzīvotāju atbalsta eiro. Pirms eiro ieviešanas iedzīvotāju atbalsts šai valūtai bijis mazāks.

Demisionējušais premjers uzrunā partijas biedriem arī pateicās par atbalstu, jo bez biedru atbalsta daudzus darbus nebūtu bijis iespējams paveikt.

Viņš pauda pārliecību, ka pašlaik, uzticot valdības vadību premjera amata kandidātei Laimdotai Straujumai, Latvijas tautsaimniecība ir daudz labāk attīstīta salīdzinājumā ar laika posmu pirms pieciem gadiem.

Dombrovskis arī uzsvēra, ka laikā, kad viņš bijis premjers, valsts labā paveikts daudz, atjaunota Latvijas starptautiskā reputācija. Vienlaikus Dombrovskis atgādināja, ka ar paveikto nepietiek, tāpēc iesāktie darbi jāturpina, jāstrādā pie valsts attīstības, pie iedzīvotāju labklājības veicināšanas.

Latvija uz eiro pārgāja šā gada sākumā.

Kongresā partijas delegāti diskutē par partijas mērķiem un prioritātēm valstij un sabiedrībai nozīmīgu jautājumu risināšanā, īpašu uzmanību pievēršot nodarbinātības veicināšanas, nevienlīdzības samazināšanas, konkurētspējīgas izglītības un reģionu attīstības jautājumiem.

Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu