Šoferis ņirgājas par pasažieri un izsēdina, jo viņai nav eiro (187)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Eiro ieviešana sagādājusi rūgtus mirkļus kādai portāla TVNET lasītājai. Sieviete šonedēļ izsēdināta no mikroautobusa, jo šoferis atteicās pieņemt latus, kaut arī tajā dienā tie vēl bija likumīgs maksāšanas līdzeklis.

Lasītāja Anna šonedēļ, kamēr vēl varēja norēķināties gan ar eiro, gan latiem, rakstīja: «Ar kādām tiesībām maršruta Olaine-Rīga mikriņa šoferis mani otrdien Olainē aukstumā no mikriņa izsēdināja tikai tāpēc, ka man bija makā tikai lati?

Viņš man pieprasīja par biļeti maksāt eiro.

Tiklīdz viņš uzzināja, ka maksāšu latos, tā uzreiz man krieviski pateica, lai es kāpjot ārā.

Tas notika otrdien plkst. 9.15. Mikriņa numurs GH-3374.

Šis mikriņa šoferis regulāri ņirgājas par braucējiem.»

Cīņa ar nelegālajiem pārvadātājiem

Pasažieru pārvadājumus šajā maršrutā veic «Rīgas Taksometru parks». Uzņēmuma komercdirektore Anita Pakalniece TVNET paskaidroja, ka pasažieres minētais mikroautobuss nav šīs firmas valdījumā.

Visticamāk, tas ir kāds no nelegālajiem pārvadātājiem, kuri šajā maršrutā darbojas.

«Rīgas Taksometru parks» un citi nozarē strādājošie uzņēmumi ar viņiem daudz cīnījušies, taču, neskatoties uz to, pasažieru pārvadājumu tirgus joprojām tiekot kropļots ar nelegālajiem pārvadātājiem.

Komentāri (187)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu