Pakalpojumu sniedzēji naski palielina cenas (223)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Līdz ar eiro ieviešanu daudz preču pārdevēju un pakalpojumu sniedzēju paaugstinājuši cenas. Par to pārliecinājušies arī Igaunijas pierobežā dzīvojošie portāla TVNET lasītāji.

Lasītāja rakstīja: «Sūtu jums savus novērojumus par eiro ieviešanas sekām Latvijas galējos ziemeļos pie Igaunijas robežas esošajā Naukšēnu novadā.

Kaut arī [finanšu ministra] Vilka kungs un visa valdība solīja, ka cenas netiks celtas, tas tomēr jau ir noticis.

Ir piepildījies tas, ko mūsu ministri mums nesolīja, it nemaz nesolīja!

Cenas ir augušas, piemēram, sabiedriskajā transportā. Tagad, lai no Naukšēniem aizbrauktu uz Rūjienu, ir jāmaksā vairāk, proti, cena ir noapaļota uz augšu, ne jau leju. Iepriekšējo 40 santīmu vietā (0,57 EUR) kopš 1. janvāra jāmaksā 0,42 santīmi jeb 0,60 EUR!

Foto: TVNET lasītājs

Palasot jaunāko «Naukšēnu novada vēstu» izdevumu, secināju, ka arī

pasākumu cenas ir noapaļotas līdz cienīgāku ciparu eirocenām!

Pasākuma ieejas biļete decembrī maksāja 1 latu jeb 1,42 EUR, bet jau janvārī līdzīga tipa pasākums maksā apaļāku cenu, proti, 1,15 latus jeb 1,50 EUR.

Tas pats ir arī koncertiem un ballēm. Decembrī ieejas biļete uz balli maksāja 2,00 latus jeb 2,85 EUR, bet janvārī, lai aizietu uz balli, ir jāmaksā dārgāk, proti, 3,00 EUR jeb 2,11 lati.



Vilka kungs mums teica - ja iznāks saskarties ar negodīgu komercpraksi un cenu spekulantiem, boikotējiet tos uzņēmējus un pakalpojumu sniedzējus, kas tā dara.

Kā lai boikotē SIA «VTU-Valmiera,» kas ir vienīgais sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs visā Ziemeļvidzemē?

Labi, tad brauksim un organizēsimies paši, un atņemsim viņiem tirgus daļu. Atceroties Vilka teikto, sanāk, ka man ir jāboikotē arī Naukšēnu novada pašvaldība. Vēlēšanās te tāpat bija viens saraksts, par kuru vispār nebija vērts balsot!»

Kādi ir Tavi novērojumi par eiro ieviešanu?

Ja arī Tu eiro ieviešanas laikā esi novērojis neatbilstošas preču vai pakalpojumu cenas, filmē, fotografē un sūti uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet.lv!

Komentāri (223)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu