Koziols: Drukātās avīzes izzudīs ātrāk, nekā domājam (34)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Patlaban uzņēmējs Viesturs Koziols neplāno atgriezties pie izdevējdarbības, jo «drukātās avīzes izzudīs ātrāk, nekā domājam». Pirms gada uz biznesa portāla «Nozare.lv» jautājumu, vai pats vēl kādreiz plāno nodarboties ar izdevējdarbību, Koziols atbildēja, ka tas ir ļoti iespējams. Uzņēmējs atzina, ka viņam galva esot pilna ar idejām, taču konkrētu plānu, kurus varētu atklāt, pagaidām neesot.

Kā tagad sarunā ar «Nozare.lv» norāda Koziols, patlaban mediju lauciņā veiksmes stāstu nav. Šis esot viens no biznesa veidiem, kurā ir vislielākie izaicinājumi. Tas būtu vieglprātīgi patlaban iesaistīties šajā biznesa nišā, secina uzņēmējs.

Kā ziņots iepriekš, Koziols apvienoja sev piederošos uzņēmumus SIA «Sports» un SIA «Žurnāls», jo tie pēc darbības veida ir līdzīgi - SIA «Sports» savulaik izdeva žurnālu «Sports», bet SIA «Žurnāls» - žurnālu «Republika.lv».

«Laikā, kad Latvijā bija labāka ekonomiskā situācija, nodibināju vairākus uzņēmumus. Tagad ir grūtāki laiki, uzņēmumu ir par daudz, tāpēc līdzīgos apvienoju,» toreiz paskaidroja Koziols.

2012.gada martā Koziols atstāja AS «Žurnāli un Diena» valdes priekšsēdētāja amatu, pirms tam paziņojot, ka AS «Žurnāli un Diena», kas ir 98,86% AS «Diena» akciju turētāja, tiek iekļauta uzņēmumā SIA «Rīgas Tirdzniecības osta» (RTO).

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu