«airBaltic» septiņos mēnešos pārvadājis par 20% vairāk pasažieru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» šogad septiņos mēnešos pārvadājusi 1 958 774 pasažierus, kas ir par 20% vairāk nekā attiecīgajā laikā pērn, pavēstīja uzņēmumā.

Tostarp 2017.gada jūlijā lidsabiedrība pārvadājusi 393 312 pasažierus, kas ir par 21% vairāk nekā pirms gada.

Šogad septiņos mēnešos lidsabiedrība veikusi 28 260 lidojumu, kas ir par 14% vairāk, savukārt vietu piepildījums bija 76,2%, kas ir par 1,9 procentpunktiem vairāk nekā gadu iepriekš.

Vienlaikus «airBaltic» lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs septiņos mēnešos bija 87,8%, kas ir par procentpunktu mazāk nekā pirms gada. Attiecīgais rādītājs atspoguļo, cik liela daļa no uzņēmuma reisiem izpildīti laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu kavēšanos.

«Šī vasara bijusi veiksmīga un vienlaikus izaicinājumiem bagāta. «airBaltic» vēsturē lielākais pārvadāto pasažieru skaits un pieaugošie ienākumi arī apliecina, ka mūsu reisi ir gandrīz piepildīti. Tas ir papildu izaicinājums mūsu komandai, lai pie šādiem rezultātiem mēs turpinātu nodrošināt lidojumus ar pasaulē labākajiem punktualitātes rādītājiem un atbilstošu klientu servisu,» pauda uzņēmuma izpilddirektors Martins Gauss.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Lidsabiedrība piedāvā tiešos lidojumus arī no Tallinas un Viļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu