«Lux Express» pirmajā pusgadā Baltijas valstīs pārvadājis par 23% vairāk pasažieru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Igaunijas starptautiskais pasažieru pārvadātājs «Lux Express» šogad pirmajā pusgadā Baltijas valstīs pārvadājis par 23% vairāk pasažieru nekā pērn attiecīgajā periodā, pavēstīja kompānijas pārstāvji.

«»Lux Express» pirmā pusgada rezultāti iepriecina ar pozitīvu tendenci - latvieši arvien biežāk izvēlas ceļot uz Baltijas galvaspilsētām ar autobusu,» sacīja kompānijas valdes loceklis Krišjānis Reķis, atzīmējot, ka šogad vietējo ceļotāju skaits ir palielinājies par 25% salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo periodu, augot braucēju skaitam gan reisos uz Tallinu (+25%), gan reisos uz Viļņu (+26%).

Viņš arī norādīja, ka «Lux Express» palielina autobusu reisu skaitu maršrutā Rīga-Tallina un Rīga-Viļņa līdz attiecīgi 13 reisiem dienā un 11 reisiem dienā. «Līdz ar autobusa parka atjaunošanu «Lux Express» mērķis ir palielināt reisu biežumu un nodrošināt, lai 2018.gadā autobusi no Rīgas uz Viļņu un Tallinu atietu katru stundu,» sacīja Reķis.

Kompānijā atgādināja, ka «Lux Express» šogad investējis aptuveni trīs miljonus eiro sešu jaunu biznesa klases autobusu iegādē. Jaunie «Lux Express» autobusi no Rīgas uz Tallinu kursē kopš 12.jūnija.

«Lux Express Group» ir starptautisks autobusu reisu operators, kas piedāvā pakalpojumus Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Somijā, Baltkrievijā un Krievijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu