Rīgas brīvostas akvatorijas padziļināšanai plāno tērēt vairāk nekā € 18 miljonus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Rīgas brīvostas pārvalde izsludinājusi konkursu par ostas akvatorijas padziļināšanas darbiem 2017. līdz 2019. gadā, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kopējais plānotais izsmeļamās grunts apmērs 2017. līdz 2019. gada laikā ir 2,585 miljoni kubikmetru, kuru paredzēts izsmelt vairākos atsevišķos projektos. Apmērs var mainīties atkarībā no projektu realizācijai pieejamajiem finanšu līdzekļiem.

Lai nodrošinātu iespējami plašu pretendentu loku, kā arī iespēju pasūtītājam noteikt ekonomiski izdevīgāko risinājumu atbilstoši pieejamajam finansējumam un nepieciešamībai, iespējamie padziļināšanas darbi strukturēti deviņās atsevišķās daļās-lotēs. Kopējā paredzamā līgumcena - 18 miljoni eiro (neskaitot PVN).

Vispārīgo vienošanos paredzēts slēgt uz 30 mēnešiem. Interesenti pieteikumus konkursā var iesniegt līdz 29.jūnija plkst.10.

Rīgas brīvostas pēc pārkrauto kravu apmēra un apkalpoto pasažieru skaita ir lielākā osta Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu